våran lilla skrutt

hej på er!!

(nu ska jag sätta mig och börja skriva på förlossningsberättelsen, kanske blir den väldigt lång så kanske hamnar den i två delar. den första kommer förmodligen att komma upp imorgon. mamma var ju som sagt med under hela förlossningen så jag har bilder från hela denna upplevelsen. även under krystvärkarna till att hon kom ut, men dom bilderna är lite väl privata som ni kanske förstår.)

igår kväll var riktigt känslosamt, jag hade så ont i mina bröstvårtor för hon ammade konstant i ett flertal timmar i sträck. och så fort man tog henne från bröstet gallskrek hon och det ända hon ville ha var bröstet. jag fick panik och kände att jag höll på att bryta ihop. så vi gav henne ersättning 3 gånger inatt, endast 10ml behövde hon. jag mådde så dåligt och kände mig som den dåligaste mamman i världen.. hon vaknade sen igen klockan 05.00 och då hade min bröst entligen börjat rinna till så hon fick massa mat, hade en annan sugteknik, blev mätt och sov två timmar till. just då började amningen fungera! så skönt!!

nu har jag och lillan sovit i två timmar, och jag kunde resa på mig och hon fortsatte sova. jag älskar min dotter men det känns så skönt att kunna resa sig och bara göra en sån enkel sak som att kissa, sätta mig vid datorn ect.

här är ett litet utval av mobil-bilder på emilia på bb, kommer kamera-bilder.


RSS 2.0