jag och tobias

det är lite undringar om mig och tobias, så jag tänkte försöka fatta mig lite kort.

vi träffades väl och lärde känna varandra genom mitt ex, vi var ju såklart bara vänner då. men redan då hade vi samma humor, och hade väldigt kul ihop. sen tog det slut mellan mig och mitt ex så vi pratade väl inte på några månader så. sen började vi umgås igen, och det var faktiskt helt oskyldigt, vi hade skit kul ihop och blev jättebra vänner.

sen från ingenstans kom det bara. första kyssen, som jag till en början blev helt chockad över, men det kändes så bra och jag tänkte på den resten av kvällen. och därifrån började våran kärlek på riktigt.

så nu har vi varit tillsammans i 13 månader, men det känns som jag har känt tobias hela mitt liv. dessutom vet jag redan nu att jag vill ha en framtid tillsammans med honom. vi är så lika på alla sätt, ibland för lika (haha). allting är så lätt runt honom och jag kan vara den jag är, han har accepterat mig från första stund. jag älskar min tobias.

jag fick iallfall reda på att jag var gravid någon gång i mars, så vi hade inte varit tillsammans särskilt länge, men det kändes ändå rätt och vi hade inte några tankar på abort. nu kommer jag inte ihåg exakt hur länge vi har bott ihop. men kanske i ca 5 månader och även det känns som vi gjort i flera år, jag kan inte tänka mig något annat.




RSS 2.0